ORGANIZACIJA RADA U UVJETIMA POVEZANIM S COVID-19

Sve aktivnosti projekta održavaju se prema propisanim epidemiološkim mjerama.
Svaka aktivnost će biti unaprijed oglašena, te će biti naglašen maksimalni broj sudionika.
Maksimalni broj sudionika u zatvorenim prostorima biti će je izvješen na ulaznim vratima. Predavači i polaznici ulaze i izlaze iz zgrade na način da nose maske, održavaju razmak od najmanje 1,5 m u odnosu na sve druge osobe, dezinficiraju ruke i cipele na ulazu te izbjegavaju zadržavanje i grupiranje. Svi zaposlenici i predavači obavezni su mjeriti tjelesnu temperaturu svaki dan prije dolaska na posao i na predavanja. Polaznici mjere temperaturu kod kuće prije dolaska na aktivnost.Nakon završetka aktivnosti prostor se mora prozračiti i dezinficirati i pripremiti za rad za sljedeći radni dan.

Polaznici u učionici odabiru klupu i mjesto na kojem će sjediti dok traju sva predavanja. Nije moguće mijenjati mjesto sjedenja. Odlazak polaznika do sanitarnog čvora dozvoljen je na način da u isto vrijeme iz učionice može izaći samo jedan polaznik.

Sve zatvorene prostorije obvezno je provjetravati više puta dnevno.

 

MASKE

Maske za lice su obavezne za nošenje polaznicima i predavačima u učionicama, a sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji u našoj Županiji.

UPOZNAVANJE S UPUTAMA

Prije početka aktivnosti polaznici  se upoznaju s uputama za zaštitu od Covida-19.

Na aktivnosti projekta ne mogu ući predavači, polaznici, zaposlenici ili drugi ako imaju simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19.

Polaznici i predavači sa temperaturom većom od 37.2 ne dolaze na aktivnosti, te se preporuča javljanje obiteljskom liječniku i Ukoliko se znakovi bolesti jave kod polaznika, predavača ili zaposlenika, potrebno je odmah napustiti prostor i javiti se svom liječniku obiteljske medicine.

Sve osobe koje sudjeluju na projektu ili projektnim aktivnostima dužne su provoditi i poštovati opće mjere sprječavanja širenja zaraze te se pridržavati fizičkog razmaka od drugih osoba.

Model rada će se po potrebi mijenjati ili dopunjavati u skladu s potrebama organizacije rada na projeku, epidemiološkom slikom i novim nalazima o širenju SARS-CoV-2 infekcije i bolesti COVID-19.

Sve sudionike pozivamo na savjesno i odgovorno ponašanje u skladu sa Uputama, kako bi zajedničkim trudom očuvali zdravlje i realizirali uspješnu provedbu projekta.

KONTAKT PODACI

Tolanac 67
21216 Kaštel Stari, Hrvatska
+385 98 9285 262+385 98 902 2469

goran.samardzic85@gmail.comivan.andrijasevic1@gmail.com

Pratite nas

Skip to content